1.747 άτομα ελέγχονται από το υπ.Οικονομικών

Λίστα με 1747 "βαριά ονόματα" τα οποία ελέγχονται για "ξαφνικό πλουτισμό" συμφώνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, δημοσιεύει αύριο Δευτέρα η εφημερίδα "6μερες", όπως αναφέρει η ιστοσελίδα topontiki.gr... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

1.747 άτομα ελέγχονται από το υπ.Οικονομικών

Λίστα με 1747 “βαριά ονόματα” τα οποία ελέγχονται για “ξαφνικό πλουτισμό” συμφώνα με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, δημοσιεύει αύριο Δευτέρα η εφημερίδα “6μερες”, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα topontiki.gr.

Ανάμεσα τους, όπως σημειώνει, βρίσκονται ένας πρώην αρχηγός κόμματος, πρώην υπουργοί, βουλευτές, επιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβοι, μεγαλοξενοδόχοι, δικηγοροι, γιατροί, ιδιοκτήτες ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων και δεκάδες επαγγελματίες διαφόρων κατηγοριών με τεράστιες περιουσίες.

Οι περισσότεροι από αυτούς ,δραστηριοποιούνται σε μεγάλα αστικά κέντρα, κυρίως Αθήνα, Πειραιά, στο υπόλοιπο Αττικής και την Θεσσαλονίκη, αλλά και σχεδόν σε όλες περιοχές της Ελλάδας.

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.