“Καθαρή” η στεφανιογραφία του Βενιζέλου

“Καθαρή” η στεφανιογραφία του Βενιζέλου

 

Σε δύο-τρεις ώρες αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Την εκτίμηση ότι ο κ.Βενιζέλος θα μπορεί να παραστεί χωρίς πρόβλημα στην ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών, αργά το μεσημέρι, εάν το επιθυμεί, έκανε μιλώντας πριν από λίγο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο καθηγητής καρδιολογίας Χ.Στεφάναδης.

Όπως εξήγησε, από τον κλινικοεργαστηριακό έλεγχο που έγινε στον Ευ.Βενιζέλο και ολοκληρώθηκε το πρωί, δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να προδίδει πρόβλημα στη λειτουργία της καρδίας. Ωστόσο, όπως επισήμανε, λόγω της ύπαρξης άλγους και προδιαθεσικών παραγόντων, κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει και στεφανιογραφία για να αποκλειστούν πιθανές μη ορατές βλάβες. Η εξέταση πραγματοποιήθηκε και τα αποτελέσματα ήταν καλά, οπότε σε 2 – 3 ώρες ο κ. Βενιζέλος θα μπορεί να επιστρέψει στα καθήκοντα του, ανέφερε ο Χ.Στεφανάδης.

Στο ίδιο καθησυχαστικό ύφος είναι και το ιατρικό δελτίο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, το οποίο αναφέρει ότι «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εισήχθη στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών με γαστρεντερικά ενοχλήματα για έλεγχο. Από τον γενόμενο κλινικό και παρακλινικό έλεγχο δεν προέκυψε τίποτα το παθολογικό. Για προληπτικούς λόγους έγινε και στεφανιογραφία, η οποία δεν ανέδειξε κάποιο πρόβλημα. Θα εξέλθει το προσεχές δίωρο με οδηγίες».

Διαβάστε επίσης

BINTEO-Στο Ιπποκράτειο ο Βενιζέλος

ΒΙΝΤΕΟ-Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Βενιζέλο

ΒΙΝΤΕΟ-«Θα είναι στην ορκωμοσία ο κ. Βενιζέλος» λένε οι γιατροί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ