Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Λευτέρης Αβραμάκης – Οι συναντήσεις με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Λευτέρης Αβραμάκης προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ, συναντώντας τον πρόεδρο του κόμματος, Νίκο Ανδρουλάκη, το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Η πρώην βουλευτής Καστοριάς και ο πρώην βουλευτής Σερρών ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για την πολιτική αλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Λευτέρης Αβραμάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με τον Νίκο Ανδρουλάκη.
  • Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με την πρώην βουλευτή Καστοριάς και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, καθώς και τον πρώην βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη.
  • Η κα. Τελιγιορίδου και ο κ. Αβραμάκης συστρατεύονται με το ΠΑΣΟΚ και ενώνουν δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησαν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Λευτέρης Αβραμάκης, οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα με τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά, όπως επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής συναντήθηκε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με την πρώην βουλευτή Καστοριάς και πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, και τον πρώην βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη.

Η κα. Τελιγιορίδου και ο κ. Αβραμάκης συστρατεύονται με το ΠΑΣΟΚ και ενώνουν δυνάμεις για την πολιτική αλλαγή, υπογραμμίζεται.

Νίκος Ανδρουλάκης - Λευτέρης Αβραμάκης

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.