Τραγωδία στην Κόρινθο: Άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τον Προαστιακό – Διακοπή δρομολογίων και στα δύο ρεύματα

Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από συρμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου, με αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας των συρμών και στα δύο ρεύματα. Στο σημείο επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου, ενώ ο άνδρας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από συρμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου.
  • Λόγω του συμβάντος, η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε και στα δύο ρεύματα στην περιοχή.
  • Στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα για την ανάσυρση του άνδρα, ο οποίος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας από συρμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου.

Στο σημείο διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών και στα δύο ρεύματα.

Ο άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ανασύρθηκε από τις Πυροσβεστικές δυνάμεις χωρίς τις αισθήσεις του και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train: Ο μηχανοδηγός δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την παράσυρση του ατόμου

“Η Hellenic Train ενημερώνει ότι σήμερα στις 05:40, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο 1301 με 80 επιβάτες (Κιάτο – Πειραιάς), αντιλήφθηκε την παρουσία ατόμου επί της σιδηροδρομικής γραμμής πριν το σταθμό της Κορίνθου.

Ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, ενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης πέδησης και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας, ωστόσο δεν ήταν δυνατό να αποφύγει την παράσυρση του ατόμου.

Η αμαξοστοιχία παρέμεινε στο σημείο έως τις 06:51,, προκειμένου οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ να ολοκληρώσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Λόγω του συμβάντος, αναμένονται καθυστερήσεις και ενδεχόμενες τροποποιήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Πειραιάς – Κιάτο – Πειραιάς.

Η Hellenic Train εκφράζει τη λύπη της για το συμβάν και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση των αιτίων”.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.