Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, έπειτα από αναφορές για διαρροή σε εγκαταλελειμμένο βενζινάδικο στον Πειραιά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή για προληπτική εκκένωση των γειτονικών πολυκατοικιών, μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τα αρμόδια συνεργεία.
Λόγω του περιστατικού η αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση από το ύψος της οδού Γρ. Λαμπράκη και στην οδό 34ου Συντάγματος Πεζικού από το ύψος της οδού Διστόμου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΑ.ΣΥ:
– Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του σταθμού «Πειραιάς» στη Γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) του Μετρό και η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο – Κηφισιά.
– Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία στο τμήμα Ακτή Ποσειδώνος Πειραιά – Μοσχάτο της Γραμμής 7 του Τραμ και η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Ασκληπιείο Βούλας – Καλλιθέα.