Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ: Μην μιλάτε λοιπόν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ: Μην μιλάτε λοιπόν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει με αφορμή την ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Η Κουμουνδούρου εξέδωσε ακόμη μια ανακοίνωση απαντώντας στο τελευταίο σχόλιο του ΠΑΣΟΚ, που μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “την ερώτηση του κ. Τσίπρα την έχουν προφανώς υπαγορεύσει οι συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου που στεγάζει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ”.

“Το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς είναι έκθετοι. Στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά έγινε οργιώδες πάρτυ επί Τσοχατζόπουλου και των διαδόχων του σε βάρος της Εθνικής Άμυνας, της Εθνικής Οικονομίας και των εργαζομένων. Το «έργο» του Τσοχατζόπουλου ο Ν. 3885/2010 («νόμος Βενιζέλου») όχι μόνο δεν το ανέτρεψε, αλλά οδήγησε τα ναυπηγεία σε νέο αδιέξοδο”, επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Μη μιλάνε λοιπόν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου”.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε τότε αυτή τη Σύμβαση και προειδοποιούσε για τα αδιέξοδα. Όσο για τα Αντισταθμιστικά Ωφελήματα., που όντως εμείς πρώτοι τα καταγγείλαμε, ως σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς θυμίζουμε στον κ. Βενιζέλο ότι έφερε προς ψήφιση στην Βουλή τον Νόμο 3883/2010 με τον οποίο υποσχέθηκε ότι θα ενεργοποιήσει όλες τις εκκρεμείς απαιτήσεις του Ελληνικού Δημοσίου και θα αντικαταστήσει τα ΑΩ του παρελθόντος με ΑΩ «νέου τύπου» που ο ίδιος θα καθόριζε με Υπουργική Απόφαση. Ακόμα την περιμένουμε !! Σε αυτήν την «εκκρεμότητα» αναφερθήκαμε στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας” τονίζει και καταλήγει :

“Πολύ καιρό τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να έρθει το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στη Βουλή. Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί και η επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας”.

 

Διαβάστε επίσης

 

ΠΑΣΟΚ:Συνεργάτες του Άκη υπαγόρευσαν στον Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Βαριές οι ευθύνες του Βενιζέλου

Πυρά του ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK