Hellenic Train: Σύγκρουση συρμού του Προαστιακού με δίκυκλο στη Λένορμαν – Εγκατέλειψε το σημείο ο οδηγός

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συρμός του Προαστιακού της Αθήνας που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Κιάτο συγκρούστηκε το απόγευμα της Δευτέρας με δίκυκλο όχημα σε διάβαση στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τη Hellenic Train, στις 19:50, η αμαξοστοιχία 1328 προσέκρουσε σε δίκυκλο όχημα το οποίο παραβίασε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση, στην οδό Λένορμαν, κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών – Σταθμό Λαρίσης.

Οι 53 επιβάτες και το προσωπικό της αμαξοστοιχίας είναι καλά στην υγεία τους, ενώ σύμφωνα με την Hellenic Train ο οδηγός του δικύκλου, που παραβίασε τη σήμανση, εγκατέλειψε το σημείο αμέσως μετά το περιστατικό.

Η αμαξοστοιχία παρέμεινε ακινητοποιημένη έως την ολοκλήρωση της αυτοψίας και της καταγραφής από την Αστυνομία, η οποία έφθασε στις 20:21, και στη συνέχεια αναχώρησε με καθυστέρηση 44 λεπτών. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμονής, το προσωπικό της Hellenic Train ενημέρωνε τους επιβάτες για κάθε εξέλιξη.

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.