Βόλος: Επείγουσα διακομιδή βρέφους σε νοσοκομείο της Λάρισας έπειτα από πτώση – Φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι 

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Με αιμάτωμα στο κεφάλι διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένα βρέφος από τον Βόλο.
  • Το μωράκι, αγοράκι έξι μηνών, τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από πτώση, που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
  • Οι γονείς του το μετέφεραν αρχικά στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, από όπου κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στη Λάρισα για παρακολούθηση από εξειδικευμένο νευροχειρουργό.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του enikos.gr

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Με αιμάτωμα στο κεφάλι διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένα βρέφος από τον Βόλο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το μωράκι, ένα αγοράκι έξι μηνών, τραυματίστηκε στο κεφάλι έπειτα από πτώση, που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι γονείς του το μεταφέραν αναστατωμένοι στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο, από όπου μετά την παροχή πρώτων βοηθειών κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να παρακολουθηθεί από εξειδικευμένο νευροχειρουργό.

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google