Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Καταψηφίστηκαν οι δύο προτάσεις μομφής

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ξεπέρασε τις δύο προτάσεις μομφής που αντιμετώπιζε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
  • Η πρόταση μομφής από την ακροδεξιά πολιτική ομάδα Πατριώτες για την Ευρώπη απορρίφθηκε με 378 ψήφους.
  • Η δεύτερη πρόταση μομφής, από την πολιτική ομάδα της ριζοσπαστικής αριστεράς, απορρίφθηκε με 383 ψήφους.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ξεπέρασε… τις δύο προτάσεις μομφής, τις οποίες αντιμετώπιζε σήμερα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η πρόταση μομφής, που είχε κατατεθεί από την ακροδεξιά πολιτική ομάδα Πατριώτες για την Ευρώπη, απορρίφθηκε με τις ψήφους 378 ευρωβουλευτών, ενώ 179 την υπερψήφισαν.

Η δεύτερη πρόταση μομφής, που είχε κατατεθεί από την πολιτική ομάδα της ριζοσπαστικής αριστεράς, απορρίφθηκε με τις ψήφους 383 ευρωβουλευτών, ενώ 133 την υπερψήφισαν.

Πηγή: ΑΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.