Δανία: Εκκενώθηκε αεροδρόμιο λόγω απειλής για βόμβα – Μία σύλληψη

Ένας άνδρας συνελήφθη νωρίτερα σήμερα στη Δανία σε σχέση με απειλή για βόμβα στο αεροδρόμιο Μπιλούντ.

Δανία: Συγκλονιστικά βίντεο από τη φωτιά στο παλιό Χρηματιστήριο της Κοπεγχάγης – «400 χρόνια ιστορίας έγιναν στάχτη»

Το εν λόγω αεροδρόμιο, που βρίσκεται στην κεντροδυτική Δανία, εκκενώθηκε και εξακολουθεί να είναι κλειστό μετά την απειλή.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ταξιδιώτες, ενώ εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μεγάλες ουρές επιβατών που απομακρύνθηκαν από την περιοχή, να βρίσκονται έξω από το κτίριο του αερολιμένα.

Δανία: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του νέου βασιλικού ζεύγους – Το μήνυμα που θέλησε να στείλει

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η εκκένωση προχώρησε ήρεμα και όπως αναμενόταν, με τους ταξιδιώτες να ακολουθούν τις οδηγίες της.

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως δεν είναι σαφές πότε θα ξανανοίξει το αεροδρόμιο.

Δανία: Η βασίλισσα Μαργαρίτα αποσύρεται από τον θρόνο ύστερα από 52 χρόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK