Καλοκαίρι #yes: Η έκπληξη για τα γενέθλια της Μαριάντας Πιερίδη

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή (13/7) ημέρα για την Μαριάντα Πιερίδη, καθώς έχει γενέθλια και οι συνεργάτες της στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” της έκαναν έκπληξη και της έφεραν τούρτα στο πλατό της εκπομπής.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια καλημέρισε τους τηλεθεατές χωρίς την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο, με την ίδια να μην γνωρίζει το πού βρίσκονται οι συμπαρουσιαστές της.

«Γλυκιά καλημέρα σε όλους! Πώς είστε; Τι κάνετε; Πώς πάτε με την ζέστη; Δεν είναι για μετακινήσεις αυτές οι μέρες, οπότε φτιάξτε καφεδάκι, καθίστε αναπαυτικά και ελάτε στην παρέα μας» είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Εμένα η δικιά μου η παρέα όμως πού είναι; Ειλικρινά δεν ξέρω τι γίνεται. Γιάννη, Φοίβο πού είναι ο Τριαντάφυλλος, η Φελίσια; Έχω συνηθίσει να κάνουμε παρέα την έναρξη».

Στην συνέχεια Φελίσια Τσαλαπάτη και Τριαντάφυλλος εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής κρατώντας μία τούρτα. Η Μαριάντα Πιερίδη ενθουσιάστηκε και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της για την έκπληξη: «Τι ωραία τούρτα. Τι καλοί που είστε σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Παιδιά δεν μπορώ να λέω καλημέρα χωρίς εσάς».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.