Ταύρος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται ο 16χρονος, που έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού στον Ταύρο και χτυπήθηκε από την αμαξοστοιχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Παρασκευής σήμανε συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ για πτώση αγοριού στις γραμμές του Προαστιακού επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης. Στο σημείο Έσπευσαν άμεσα 6 πυροσβέστες με δύο οχήματα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν σοβαρά τραυματισμένο τον 16χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Τζάνειο», όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο enikos.gr: «Είχαν κατέβει κανονικά οι ράμπες. Το παιδί πήγε να περάσει και ο φύλακας, που βρισκόταν εκεί, του έκανε σήμα με τον φακό του να απομακρυνθεί από τις γραμμές του προαστιακού, καθώς ερχόταν η αμαξοστοιχία. Το τρένο χτύπησε το παιδί, το οποίο δεν αντέδρασε καθόλου».

τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας τρένο παράσυρση παιδιού Χαμοστέρνας

Google Προσθέστε το enikos.gr στην Google