Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Ταξίδεψαν στην Ρώμη για μια ημέρα με αφορμή τα γενέθλιά της

Η Βάσω Λασκαράκη είχε τα γενέθλιά της την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου και ο Λευτέρης Σουλτάτος της έκανε το καλύτερο δώρο, καθώς το ζευγάρι πραγματοποίησε μονοήμερο ταξίδι στην Ρώμη.

Ο Τσιμιτσέλης για την συνεργασία του με την Λασκαράκη και το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με την Γερονικολού

«Μου το χρωστούσε από την γιορτή του. Απαγωγή στην Ρώμη για μία μέρα….τα λέμε από αύριο» ήταν τα λόγια της γνωστής ηθοποιού στην ανάρτηση που έκανε στα Instagram stories της, τα οποία συνόδευσε με μια φωτογραφία της με φόντο γνωστό αξιοθέατο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ωστόσο, ο Λευτέρης Σουλτάτος έκανε και μια ανάρτηση στον προφίλ του προκειμένου να ευχηθεί δημοσίως στην σύζυγό του.

Βάσω Λασκαράκη- Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξανά μαζί στην… τηλεόραση

«Ποια μαντινάδα να σου πω για τα γενέθλιά σου
που να ταιριάζει στην πρεπιά μα και στην ομορφιά σου .
Μια ευχή μονάχα θα σου πω μα θα ‘ν’ απ’ την καρδιά μου,
ό,τι ποθείς κι ό,τι ζητάς να το ‘χεις κοπελιά μου. Χρόνια πολλά γυναικάρα μου» ήταν το μήνυμα που έγραψε ο σεφ για την Βάσω Λασκαράκη, το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία της ηθοποιού, η οποία έγινε 43 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK