Μαίρη Συνατσάκη: Οι φωτογραφίες της με τον Ίαν Στρατή με αφορμή την δεύτερη επέτειο της σχέσης τους

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, καθώς είχαν επέτειο σχέσης. Η influencer και επιχειρηματίας μάλιστα ανάρτησε κοινές της φωτογραφίες με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στο Instagram.

Η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον γνωστό τραγουδιστή, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το βράδυ της Τρίτης, 11 Οκτωβρίου η influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο εικόνες, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον σύντροφό της μέσα σε ασανσέρ. Η κοιλίτσα είναι φουσκωμένη, ενώ ο Ίαν Στρατής εμφανίζεται να την κρατάει τρυφερά.

«Αυτός, αυτή και το πεπόνι τους #besttwoyearsever Οικογένεια Πεπονίαν», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μαίρη Συνατσάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευσή της απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια από τους followers της. Ανάμεσα σε αυτούς που έγραψαν στην ανάρτησή της είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία θα είναι η νονά του μωρού. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σχολίασε την ανάρτησή της Μαίρης Συνατσάκη με τρεις κόκκινες καρδιές.

Δείτε την ανάρτηση: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ