Ζωγράφου: Επεισόδιο στον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος – «Συγγενείς» ζητούσαν να τον δουν

Αναστάτωση επικράτησε νωρίτερα σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο όταν της επιτέθηκε με κατσαβίδι, στο προαύλιο των φοιτητικών εστιών στου Ζωγράφου.

Ζωγράφου: Ντοκουμέντα “φωτιά” για τις συμμορίες που είχαν ως ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο μετέβησαν περίπου 10 άτομα με δύο οχήματα και δήλωσαν ότι είναι συγγενείς του E.F.. Όπως είπαν, ήθελαν να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του και να τον δουν.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τους εξήγησαν ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς ο 30χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο ένας εξ’ αυτών ήταν πιο επίμονος και απαιτούσε να δει τον τραυματία κακοποιό, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να τον προσαγάγουν.

Ζωγράφου: Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που είχε απαχθεί – «Μαχαίρωσαν 80 φορές τον σύζυγό μου»

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι είναι θείος του κατηγορούμενου, κάτι που ερευνάται.

Με βαρύ ποινικό μητρώο ο 30χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Αλβανός που δέχθηκε τα πυρά από την ανθυπαστυνόμο, έχει βαρύ ποινικό μητρώο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. Εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

Ζωγράφου: Ποινική δίωξη για σωρεία κακουργημάτων και πλημμελημάτων σε 23 από 32 συλληφθέντες στην Πολυτεχνειούπολη

Τον Μάιο του 2019, ο ίδιος είχε απαγάγει τον 17χρονο – τότε-  γιο επιχειρηματία. Μαζί με τους συνεργούς του τον κράτησαν για λίγες ώρες και τον ανάγκασαν να τους δώσει τα κλειδιά του σπιτιού. Στη συνέχεια, εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας – όπου βρίσκονταν όλα τα μέλη της – και τους λήστεψαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK