Περιστέρι: Παραμένει άφαντος ο σύντροφος της 17χρονης – Το άγνωστο επεισόδιο που έγινε τα Χριστούγεννα

Παραμένει άφαντος για τρίτη ημέρα ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Έως τώρα δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα φιλικό του πρόσωπο, ενώ μετά έχει απενεργοποιήσει το κινητό του. Ο 21χρονος είναι ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας, η κηδεία της οποίας έγινε την Πέμπτη μέσα σε κλίμα σπαραγμού και οδύνης.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι ο πακιστανικής καταγωγής σύντροφός της δεν έχει προλάβει να διαφύγει από την Ελλάδα. Αστυνομικοί έχουν έρθει σε επαφή με ανθρώπους σε όλα τα στέκια που σύχναζε, ενώ έχει σταλεί σήμα με τα στοιχεία του και τη φωτογραφία του σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας.

Την Πέμπτη δε, πραγματοποιήθηκε έφοδος σε σπίτι στο Αιγάλεω προκειμένου να διαπιστωθεί, μήπως και ο 21χρονος κρυβόταν εκεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψή του. Η μητέρα της άτυχης Νικολέτας θεωρεί ότι η αιτία της δολοφονίας της είναι το ότι ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και εκείνος δεν μπορούσε να το δεχτεί με τίποτα. Μάλιστα στο κινητό της, σε μια πρώτη ανάσυρση των δεδομένων, φέρεται να έχουν βρεθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα εις βάρος της.

Περιστέρι- δολοφονία 17χρονης

Στο μεταξύ ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση μεταξύ της 17χρονης και του 21χρονου.

Σύμφωνα με το MEGA, τα Χριστούγεννα, ο 21χρονος, ο οποίος συνοδευόταν από την Νικολέτα, είχε εμπλακεί σε αιματηρό επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι. Τότε η Νικολέτα είχε καταθέσει υπέρ του στο αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου.

Σοκ έχει προκαλέσει και η αποκάλυψη από τον πατέρα της 17χρονης ότι τόσο η ίδια, όσο και ο αδελφός της είχαν πέσει πριν από χρόνια θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, οι οποίοι καταδικάστηκαν. Τότε ζούσαν στο Μακροχώρι.

Η Νικολέτα ήρθε στην Αθήνα για μια καλύτερη ζωή, όμως κι εδώ έμελλε να κοπεί τόσο άδοξα και με βίαιο τρόπο το νήμα της ζωής της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ