Μεταξωτή φούστα: Υποδεχόμαστε την άνοιξη με 6 εναλλακτικούς συνδυασμούς

Ξεδιπλώνουμε δειλά δειλά το πιο chic κομμάτι της γκαρνταρόμπας με σκοπό να υποδεχτούμε με χάρη την αγαπημένη μας εποχή. Η άνοιξη σηματοδοτεί την αναγέννηση, την ανανέωση και τα νέα ξεκινήματα που με αισιοδοξία και το μεγαλύτερο χαμόγελό μας, σκοπεύουμε να υποδεχτούμε. Πέρα από τη θετική μας αύρα όμως, ποντάρουμε στο στιλ και στην μεταξωτή μας φούστα. Και αυτό δεν θα επιτρέπαμε να ήταν τίποτα λιγότερο από δημιουργικό.

Day to night: συνδυάστε τη μεταξωτή φούστα με elegant ψηλοτάκουνα σανδάλια από κάτω κι ένα loose jacket από πάνω. Μια φρέσκια εναλλακτική που θα σας συνοδέψει σε κάθε περίσταση.

Η alternative επιλογή: δείτε την silk φούστα αλλιώς και συνδυάστε τη με κομμάτια που θα κάνουν τον κόσμο να αναρωτιέται, πως πετύχατε το συγκεκριμένο outfit. Έχετε ότι ρούχο χρειάζεστε στην ντουλάπα σας, το μόνο που σας λείπει είναι η φαντασία και η τόλμη για ανατρεπτικούς συνδυασμούς.

Like a lady: υπάρχει πάντα και η πλισέ εκδοχή της μεταξωτής φούστας, η οποία είναι super chic και στιλάτη και συνδυάζεται άψογα με τις κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες. Παίξτε με θηλυκά χρώματα και κομψές γραμμές και μαγέψτε με ένα outfit που θυμίζει πριγκίπισσα Diana.

Με λευκές μπότες: είναι must για την άνοιξη και ο καιρός σας επιτρέπει ακόμα να τις φορέσετε. Ταιριάζουν άψογα με την μεταξωτή φούστα και τα ζεστά πλεκτά. Voila! Είστε έτοιμες ακόμα και για την Εβδομάδα μόδας.

Simple and elegant: τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί την κομψότητα, την απλότητα και το λευκό t-shirt. Cool και φινετσάτες, κλέψτε τις εντυπώσεις με τον χαλαρό αέρα και την παριζιάνικη αισθητική που διαθέτει το σύνολο.

Δερμάτινη σιγουριά: η πιο ξεκάθαρη λύση στο καθημερινό σας δίλημμα. Τα badass δερμάτινα ενώνονται με το θηλυκό μετάξι και δημιουργούν τις πιο fashion εικόνες που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο «καλοστημένες» influencers. Το μυστικό βρίσκεται πάντα, στον αέρα που αποπνέετε!

Πηγή: Instyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ