Ιωάννα Τούνη: Το μοναδικό φαγητό που ξέρει να μαγειρεύει – “Ο καημένος ο Δημήτρης”

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους, με την εντυπωσιακή influencer να βρίσκεται συνεχώς σε ένα αεροπλάνο για να περνά χρόνο μαζί με τον αγαπημένο της.

Τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στην Αθήνα και στο νέο σπίτι που έχει νοικιάσει το ζευγάρι για να στεγάσει τον έρωτά του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συμμετέχει στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να ταξιδεύει τόσο συχνά στη Θεσσαλονίκη όπου η Ιωάννα Τούνη δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Επιπλέον, τα Σαββατοκύριακα οι δυο τους προτιμούν να κάνουν εξορμήσεις, με την Αράχωβα να αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς.

Η Ιωάννα Τούνη, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει. Προσπαθεί ωστόσο να περιποιηθεί τον αγαπημένο της φτιάχνοντας το μοναδικό φαγητό που ξέρει που δεν είναι άλλο από τα… αυγά.

“Ομελέτα, scrambled, μάτια… Ο καημένος ο Δημήτρης! Μόνο αυτά ξέρω να του φτιάχνω” έγραψε η Ιωάννα Τούνη στο story που ανέβασε” το μεσημέρι της Παρασκευής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ