Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι απάντησε στα “καρφιά” του Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας, προσερχόμενος στο δικαστήριο για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, πέταξε “καρφιά” εναντίον της Κατερίνας Καινούργιου ότι διαστρέβλωσε τις δηλώσεις του.

“Θέλω να κάνω μια καταγγελία, είναι αδιανόητο να με περιμένει μία κυρία έξω από τις φυλακές, να της κάνω την τιμή να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει τη συνέντευξή μου, να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα, αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Και λυπάμαι που το λέω γιατί είναι μια φέρελπις παρουσιάστρια, αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα έπρεπε να υπάρχει μια αντικειμενικότητα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας στους δημοσιογράφους. (Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας).

 

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Αλέξη Κούγια

Η παρουσιάστρια θέλησε το πρωί της Παρασκευής (18/3) μέσα από την εκπομπή της να απαντήσει στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

«Η συνέντευξη που μας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Δεν ήταν δηλώσεις, ήταν συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτά τα 17 λεπτά μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την Ελένη Τοπαλούδη, κάποιες υποθέσεις της ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Κόψαμε ένα απόσπασμα 3,5 λεπτών που αφορούσε στον Αλί», είπε και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα. Με χαρά αν θέλει ο κύριος Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ