Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η αποκάλυψη για την μητέρα του Σοφία Αλιμπέρτη και η σχέση με τον αδελφό του Νικόλα

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Μιχαήλ Βαρθακούρης. Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη μίλησε για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας, την ζωή του στην Πάρο, τους γονείς του αλλά και για την σχέση που έχει με τον αδελφό του Νικόλα.

«Με τον Νικόλα συνεννοούμαστε με τα μάτια. Έχουμε ένα μυαλό, έτσι νιώθω κάποιες ώρες. Είναι πανέξυπνος, είναι ο καλύτερός μου φίλος στον πλανήτη. Τον θαυμάζω, πάμε μαζί παντού», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης με την κάμερα να εστιάζει στον αδελφό του που τον είχε συνοδεύσει στο στούντιο.

“Η μαμά και ο μπαμπάς τις έχουν δει τις φωτογραφίες. Η μαμά ειδικά τις βλέπει όλες, σχεδόν την στιγμή που τις δημιουργώ, λίγο μετά… Ακούω την κριτική τους αν και τις περισσότερες φορές ακούω τον Νικόλα», είπε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης για την οικογένειά του.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει φωτογραφήσει τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, για το εξώφυλλο του δίσκου “Έλα μου, χαμογέλα μου”. Μιλώντας για την μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη ο Μιχαήλ Βαρθακούρης υποστήριξε: “Η μαμά είναι πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι μακριά και από την κάμερά μου. Η μητέρα μου, όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την φωτογραφία ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκατσε να τον ‘βασανίσω’ για να βγάζω και να μαθαίνω. Οπότε με έχει βοηθήσει πάρα πολύ για να εξελιχθώ στη φωτογραφία”.

Ηιο

 

Για την καθημερινότητά του στην Πάρο, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης σημείωσε: «Είναι πολύ όμορφο να περπατάς και από το ένα σημείο στο άλλο να έχεις πει σε δέκα ανθρώπους “καλημέρα”. Το έχει ανάγκη ο άνθρωπος αυτό. Οι φωτογραφίες μου αυτές έγιναν στην Πάρο μεταξύ Μάη και Σεπτέμβρη, εκεί έγινε ότι έγινε». Τέλος αποκάλυψε πως είναι 31 ετών ενώ όλοι του λένε πως μοιάζει μικρότερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ