Γιώργος Καράβας: “Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς την Ραφαέλα” – Πώς το ζευγάρι κρατά τον έρωτα ζωντανό

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Γιώργος Καράβας το βράδυ της Τετάρτης. Το μοντέλο και coach του GNTM μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για την προσωπική του ζωή, τον γάμο του με την Ραφαέλα Ψαρρού και τα δύο τους παιδιά.

Όπως είπε, έπειτα από δέκα χρόνια, παραμένει ακόμη ερωτευμένος με την σύζυγό του και την ποθεί. Μαζί έχουν καταφέρει να βρουν τις σωστές ισορροπίες και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. “Δεν μπορώ να κοιμάμαι χωρίς την Ραφαέλα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας, υποστηρίζοντας πως όταν χρειαστεί να λείψει για επαγγελματικούς λόγους χρειάζεται να προετοιμαστεί ψυχολογικά πολλές ημέρες πριν.

Όσο για το τι είναι αυτό που κρατά τον έρωτά τους ζωντανό, το μοντέλο δεν περιέγραψε κάποια “συνταγή” που ακολουθούν αλλά αναφέρθηκε σε μία συμβουλή από έναν παλιό του φίλο και συνεργάτη.

“Όσο και να θέλεις δεν μπορείς να έχεις τα πάντα. Αυτό αν το φιλοσοφήσεις και πας στο κέντρο του είναι πολύ μεγάλη αλήθεια. Ως άνθρωποι θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω. Αν απλουστεύσεις και απλοποιήσεις όλο αυτό και δεις την ουσία θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει το κάτι παραπάνω. Δηλαδή μπαίνεις σε ένα κυνήγι μαγισσών, πάντα κυνηγάς και ποτέ δεν είσαι ευτυχισμένος” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

Το μοντέλο μίλησε και για τα δύο τους παιδιά, τον Φίλιππο που σε λίγο καιρό θα γίνει 9 ετών και την Κάλη που σε λίγες ημέρες θα γίνει 7 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ