Γυναικοκτόνος δήλωνε “Θεματοφύλακας του Συντάγματος” – Όταν αποφυλακίστηκε έγινε αρνητής

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους αυτοαποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος“, που, μεταξύ άλλων, κατηγορούνται και για το πρωτοφανές επεισόδιο με την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Ένας φανατικός αντιεμβολιαστής και γυναικοκτόνος, δήλωνε ότι είναι μέλος της ομάδας “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, που δρουν και στη Λέσβο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του stonisi.gr, ο εν λόγω άνδρας κατέσφαξε την γυναίκα του στο σπίτι όπου διέμεναν στη Λακέρδα, στο Πυργί, πριν από εννέα χρόνια. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λέσβου και όχι μόνο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο 43χρονος τότε άνδρας είχε δολοφονήσει με 10 μαχαιριές την 41χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους. Της είχε προκαλέσει τραύματα σε θώρακα, κοιλιά και καρωτίδα χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο.

Πρωτόδικα, ο 43χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όμως στο Εφετείο αποδείχθηκε… ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής κι έτσι εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος… και αντιεμβολιαστής. Το προφίλ του στα social media βρίθει παραεπιστημονικών, παραθρησκευτικών και δωδεκαθειστικών απόψεων, ενώ δεν διστάζει να καταφερθεί και κατά της Δικαιοσύνης.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος
Ανάρτηση του γυναικοκτόνου και νυν “Θεματοφύλακα του Συντάγματος”

Τον… απομάκρυναν μετά τις αποκαλύψεις

Ο 52χρονος σήμερα άνδρας δηλώνει “Θεματοφύλακας του Συντάγματος” και καλεί μέσω Facebook τους πολίτες να ενταχθούν στο Σώμα για να κυβερνήσουν τη χώρα. “Όταν τους αναγνωρίζεις τους νομιμοποιείς. Γίνε θεματοφύλακας του άρθρου 120 του Συντάγματος να κυβερνήσουμε την Ελλάδα”, έχει γράψει στα social media.

Σε άλλη ανάρτηση στρέφεται ειρωνικά κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό. “Εμβολιαστείτε άφοβα και πάρτε και επίδομα. Θα το δώσετε στο βαρκάρη να σας περάσει απέναντι”, είχε αναφέρει.

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά την αποφυλάκισή του και με την έναρξη της πανδημίας, ο άνδρας αυτός εντάχθηκε στους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε, καθώς έγινε γνωστό το παρελθόν του και επιπλέον υπήρχαν παράπονα για τη συμπεριφορά του από άλλα μέλη της ομάδας.

Παρά την απομάκρυνσή του, συνεχίζει τη δράση του κατά των εμβολίων και της μάσκας, όπως αναφέρεται στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

 

“Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Διπλή εισαγγελική παρέμβαση για το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο της Realnews

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών καθώς και της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε το δημοσίευμα της Realnews της Κυριακής για τη δράση της οργάνωσης “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”.

της Άννας Κανδύλη

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, έδωσε εντολή για την διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της κακουργηματικής οπλοφορίας.

Την ίδια ώρα με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, ξεκίνησε επίσης έρευνα στο πλαίσιο της οποίας, θα διερευνηθεί αν η δράση της ομάδας “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” και άλλων ομάδων που φέρονται να δρουν σε περιφέρειες εκτός του Νομού Αττικής, έχει επεκταθεί και σε περιοχές της Αθήνας.

Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι, εκτός της εγκληματικής οργάνωσης, η διέγερση σε ανυπακοή, η παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews της Κυριακής που προκάλεσε την διπλή εισαγγελική παρέμβαση, παρουσιάστηκαν φωτογραφίες της ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», οι οποίοι, φέρονται να έχουν οργανώσει ακόμα και στρατιωτικού τύπου εκπαιδεύσεις με όπλα.

Θεματοφύλακες του Συντάγματος

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται απεικονίζονται συνολικά δέκα άτομα, οκτώ άνδρες και δύο γυναίκες, ντυμένα ομοιόμορφα με στρατιωτική παραλλαγή να κρατούν όπλα. Πρόκειται για πολεμικά όπλα, όπως αυτόματα Μ16 με οπλοβομβίδα, το στρατιωτικό τυφέκιο G3, ένα πολεμικό πιστόλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι φωτογραφίες ελήφθησαν σε απομακρυσμένη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, για τις εικόνες αυτές σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει έρευνα από τις ειδικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

thematofylakes

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

thematofylakes

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ