Κέιτ Μίντλετον: Επιλέχθηκε ως οικοδέσποινα φιλανθρωπικής χριστουγεννιάτικης εκπομπής

Η δούκισσα του Cambridge θα είναι η οικοδέσποινα σε φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη εκπομπή στο Αββαείο του Westminster.

Τον τελευταίο καιρό, η Kate Middleton και ο σύζυγός της, πρίγκιπας William έχουν αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Αυτό οφείλεται στην απουσία της βασίλισσάς Ελισάβετ, λόγω της πρόσφατης νοσηλείας της. Η μακροβιότερη επικεφαλής της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εργάζεται πλέον από το κάστρο του Windsor, ύστερα από τη σύσταση των ιατρών της ότι χρειάζεται ξεκούραση.

Η Kate Middleton λοιπόν επιλέχθηκε ως οικοδέσποινα του κονσέρτου για τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Το royal couple θα παραβρεθεί με τα παιδιά του – πρίγκιπα George, πριγκίπισσα Charlotte και πρίγκιπα Louis του Cambridge – στον ναό που παντρεύτηκαν πριν από 10 χρόνια. Εκεί θα γιορτάσουν όλοι μαζί και θα ενισχύσουν τον σκοπό, ο οποίος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη δούκισσα.

Το κονσέρτο θα δείξει την στήριξή του στον φιλανθρωπικό οργανισμό NHS Charities Together. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας παρείχε βοήθεια στους υγειονομικούς εργαζομένους της πρώτης γραμμής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

“Είναι ένα ολοκαίνουριο format. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν παρουσιάσει ποτέ μέχρι τώρα μία τηλεοπτική συναυλία. Και το να βάλεις οικοδέσποινα τη δούκισσα του Cambridge είναι μεγάλο θέμα”, δήλωσε πηγή στη Sun. Τα χρόνια που πέρασαν το βασιλικό πρόγραμμα μεταδιδόταν στο BBC ως το εθνικό κανάλι. Ωστόσο, φέτος η βασιλική οικογένεια θα συνεργαστεί με το ITV, το οποίο αποτελεί το αντίπαλο κανάλι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos)

Πηγή: Instyle.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ