Έδωσε…ρεσιτάλ η Σαράποβα

Έδωσε…ρεσιτάλ η Σαράποβα

 

 

Η Μαρία Σαράποβα παρέδωσε ιδιαίτερα μαθήματα tennis στο νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, την Βικτόρια Αζαρένκα με 2-0 σετ (6-4, 6-2). 

 

Η Ρωσίδα καλλονή βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, δεν άφησε περιθώρια στην Λευκορωσίδα αντίπαλό της και πήρε το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του WTA Championships της Κωνσταντινούπολης, όπου εκεί θα συναντήσει το…θεριό Σερένα Γουίλιαμς. 

Μπορεί η Αζαρένκα να ηττήθηκε, ωστόσο έχει να παρηγορηθεί με το γεγονός ότι η κορυφή στην παγκόσμια κατάταξη μέχρι το τέλος του 2012 θα είναι δική της, ακόμα και αν η «Μάσα» πάρει το τρόπαιο την Κυριακή. 

Στο δεύτερο σετ ειδικά βγήκε η κούραση στην Αζαρένκα, που δεν κατάφερε να «παλέψει» περισσότερο, με το νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης να παίρνει τελικά το εισιτήριο για  τον τελικό. 

Υπενθυμίζουμε ότι Σαράποβα και Γουίλιαμς έχουν αναμετρηθεί στα κορτ συνολικά 11 φορές, εκ των οποίων στις 9 νικήτρια ήταν η Αμερικανίδα. Μάλιστα, από αυτές, οι 8 είναι συνεχόμενες. Τελευταίο τους «ραντεβού» στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου η Γουίλιαμς είχε κάνει… πάρτι με 2-0 σετ (6-0, 6-1).

 

 

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ