Σάρωσαν οι Ουίλιαμς και Σαράποβα

Σάρωσαν οι Ουίλιαμς και Σαράποβα

 

 

Εξαιρετική εκκίνηση έκαναν στους τελικούς της WTA στην Κωνσταντινούπολη, οι Σερένα Ουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα. Η Αμερικανίδα επικράτησε με 2-0 σετ της Αντζελίκ Κέρμπερ, όπως ακριβώς και η Ρωσίδα της αντιπάλου της, Σάρα Εράνι.

 

Υπενθυμίζουμε ότι η Σερένα είχε να αγωνιστεί από τον τελικό του US Open, γεγονός ωστόσο που δεν την εμπόδισε καθόλου από το να κάνει…περίπατο κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο. Μόνο στο πρώτο σετ προσπάθησε η Γερμανίδα να φέρει αντίσταση, ωστόσο τελικά «έπεσε» με 6-4 και 6-1 στα game, με την χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου να κάνει ποδαρικό με το… δεξί στον «κόκκινο» όμιλο της διοργάνωσης.

Από την άλλη, και η Σαράποβα δεν αντιμετώπισε προβλήματα. Χωρίς να αφήσει περιθώρια, νίκησε την Ιταλίδα Εράνι με 6-3 και 6-2 game.

Απογοητευτική ήταν όμως η περυσινή νικήτρια του τουρνουά, Πέτρα Κβίτοβα που παραδόθηκε στο πιάτο της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη ρίχνεται στη μάχη τo νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης, η Βικτόρια Αζαρένκα, η οποία χρειάζεται δύο νίκες προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή μέχρι τον Ιανουάριο του νέου έτους.

 

 

ΠΗΓΗ:sport-fm.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ