Έκανε το 2Χ2 η Λίβερπουλ στην Premier League

Η Λίβερπουλ ζορίστηκε στην έδρα της Σαουθάμπτον λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στην Τσέλσι, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν «διπρόσωπη» και εμφανώς κουρασμένη από τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης και η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Σαουθάμπτον η οποία δημιούργησε ευκαιρίες αλλά ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Αντριάν έδειξε σε ετοιμότητα όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει. Η Λίβερπουλ κατάφερε πάντως να προηγηθεί κόντρα στη ροή του αγώνα, με υπέροχο γκολ του Μανέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Η Λίβερπουλ βελτίωσε αισθητά την απόδοση της στο δεύτερο 45λεπτο και πίεσε την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ψάχνοντας για το δεύτερο γκολ. Η υπεροχή των “κόκκινων” καρποφόρησε στο 71΄ με τον Φιρμίνο να κάνει το 2-0, αλλά το φινάλε του αγώνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για την Λίβερπουλ.

Το λάθος του Αντριάν στο 82΄επέτρεψε στον Ίνγκς να μειώσει σε 2-1, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 87΄. Τελικά η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τη νίκη κάνοντας το “δύο στα δύο” στην Premier League.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Premier League:

Έβερτον – Γουότφορντ 1-0

(Μπερνάρντ 10′)

Νόριτς – Νιουκάστλ 3-1

(Πούκι 32′, 63′, 75′ – Σέλβι 92′)

Μπράιτον – Γουέστ Χαμ 1-1

(Τροσάρντ 65′-Τσιτσαρίτο 61′)

Άστον Βίλα – Μπόρνμουθ 1-2

(Ντάγκλας Λουίζ 71′ – Κινγκ 2′, Γουίλσον 12′)

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ