Απέσυρε την καταγγελία για βιασμό κατά του Ρονάλντο αλλά σχεδιάζει νέα “επίθεση” – ΦΩΤΟ

Απέσυρε την καταγγελία για βιασμό κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο η Κάθριν Μαγιόρκα και πλέον η υπόθεση κλείνει για το δικαστήριο της Νεβάδα όπου είχε υποβληθεί η καταγγελία, σύμφωνα με το Bloomberg. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, η υπόθεση δεν κλείνει καθώς η Μαγιόρκα θα την οδηγήσει σε ανώτερο δικαστήριο επιζητώντας δικαιοσύνη για ένα περιστατικό που φέρεται να έγινε πριν από 10 χρόνια και ο ίδιος ο Ρονάλντο αρνείται κατηγορηματικά.

Η Μαγιόρκα αποκάλυψε ότι υπέγραψε συμφωνητικό με τους δικηγόρους του Ρονάλντο αντί 295.000 λιρών προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να εξασφαλίσει τη σιωπή της, αλλά εκείνη επανήλθε με αποκαλύψεις τον περασμένο χρόνο και έτσι η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε ξανά τον φάκελο και άρχισε έρευνα κατά του αθλητή.

Το καταγγελλόμενο περιστατικό φέρεται να συνέβη το 2009 ενώ η Μαγιόρκα προσπαθούσε να κάνει καριέρα ως μοντέλο και ο Ρονάλντο διασκέδαζε στο κλαμπ όπου εκείνη είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Μόλις είχε υπογράψει συμβόλαιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ και ήταν στο απόγειο της καριέρας του.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στην περιοχή των VIP του κλαμπ και η ίδια η Μαγιόρκα υποστήριξε ότι αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνων. Την κάλεσε στο ξενοδοχείο του και εκείνη πήγε. Όταν έφθασε στο δωμάτιό του, υπήρχαν κάποιοι φίλοι του. Την κάλεσαν να τους ακολουθήσει στο τχακούζι αλλά εκείνη είπε ότι δεν έχει μαγιό μαζί της. Ο Ρονάλντο της προσέφερε ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι οδηγώντας την σε ένα μπάνιο στη σουίτα για να αλλάξει. Εκεί υποστηρίζει η Μαγιόρκα ότι της επιτέθηκε ο Ρονάλντο όπου γδύθηκε και της ζήτησε να τον ικανοποιήσει σεξουαλικά αλλά εκείνη, ισχυρίζεται ότι αρνήθηκε. Άρχισαν να φιλιούνται αλλά τους διέκοψε ένας φίλος του ποδοσφαιριστή και εκείνη προσπάθησε να φύγει αλλά ο Ρονάλντο την άρπαξε και την έσυρε στην κρεβατοκάμαρα όπου, όπως καταγγέλλει εκείνη, την έγδυσε.

Η Μαγιόρκα επιμένει ότι του είπε “όχι” αλλά ο Ρονάλντο τη βίασε σε μία πράξη που διήρκεσε περίπου πέντε με επτά λεπτά και στη συνέχεια απολογήθηκε επανειλημμένα γι’ αυτό, Ακολούθως επέστρεψαν μαζί στο κλαμπ και πάλι εθεάθησαν να κάθονται μαζί. Εκείνη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να κρύψει την ταραχή της και αποχώρησε λίγη ώρα αργότερα, οπότε πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό ενώ υπεβλήθη και σε ιατροδικαστική εξέταση αν και δεν κατήγγειλε ονομαστικά τον αστέρα του ποδοσφαίρου. Έπειτα από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών είπε ότι ο δράστης της επίθεσης είναι ο Ρονάλντο αλλά δεν ήθελε η υπόθεση να πάρει διαστάσεις ή να δημοσιοποιηθεί. Ενώ υπέφερε από κατάθλιψη, άγχος και είχε αυτοκτονικές τάσεις υποστηρίζει ότι υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό με τους δικηγόρους του Ρονάλντο με την προϋπόθεση να μην μιλήσει ποτέ για το περιστατικό ούτε να αναφέρει το όνομά του.

Πέρυσι αποφάσισε να βγει και να μιλήσει δημοσίως, 9 χρόνια μετά το φερόμενο περιστατικό, εμπνευσμένη από το κίνημα #metoo, υποστηρίζοντας ότι όταν υπέγραψε τη συμφωνία δεν ήταν στη σωστή ψυχολογική κατάσταση.

Ο δημοσιογράφος του Der Spiegel διόρθωσε το δημοσίευμα του Bloomberg που επεσήμαινε ότι η υπόθεση έκλεισε για τον Ρονάλντο μετά την απόσυρση των κατηγοριών εναντίον του εξηγώντας ότι στόχος είναι η υπόθεση να οδηγηθεί σε διαφορετικό δικαστήριο,

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ