Αναστασιάδης: Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του στη συνέντευξη Τύπου πως η Εθνική θα είναι έτοιμη στα επίσημα ματς, ενώ ευχαρίστησε την τουρκική ομοσπονδία για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

Για την εικόνα της Εθνικής ομάδας και την όχι και τόσο καλή άμυνά της:

“Ήταν ένα παιχνίδι με δυο ομάδες με νέους παίκτες. Το πρόβλημα που είχαμε εμείς ήταν ότι η τουρκική ομάδα ήταν πιο φρέσκια από μας και την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό. Ταξιδεύαμε πολλές ώρες χθες, δεν πρόλαβε η ομάδα να ξεκουραστεί κι αυτό φαινόταν σε όλες τις μονομαχίες, σε όλα τα πρεσαρίσματα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η τουρκική ομάδα ήταν πιο φρέσκια.

Εγώ όμως είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Κάνανε πολύ μεγάλη προσπάθεια παρόλο που ήταν κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για τη συνέχεια για τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε με την Ιταλία και την Αρμενία.

Πρέπει όμως να πω ότι η τουρκική ομάδα είναι μια πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή και πιστεύω και εύχομαι να μπορέσει να κάνει πραγματικότητα τους στόχους της.”

Για την Εθνική Τουρκίας:

“Πιστεύω ότι η Τουρκία έχει καλούς παίκτες αλλά δε θέλω να αναφερθώ σε κανέναν ξεχωριστά. Εγώ είμαι θιασώτης της ομάδας και όχι του ενός ή των δύο παικτών. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα με παίκτες που πάνε όλοι μαζί. Είναι μια ομάδα η οποία είναι σε καλό δρόμο και πιστεύω να τα καταφέρει και με τη Γαλλία και με τους άλλους.”

Για τον Μήτρογλου:

“Ο Μήτρογλου είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού ο οποίος τον άφησε πίσω κι ελπίζω και πιστεύω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να επανέλθει και να είναι σε καλή κατάσταση ώστε και ο ίδιος να βοηθήσει την ομάδα του αλλά να έρθει να βοηθήσει κι εμάς.”

Για την τουρκική φιλοξενία:

“Πρέπει να ευχαριστήσω την τουρκική ομοσπονδία, τον προπονητή και τους παίκτες, έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ένα πολύ δυνατό τεστ και για τις δύο ομάδες σε πολύ αθλητικά πλαίσια. Ελπίζω στο μέλλον να δοθεί η ευκαιρία και στη δική μας χώρα να ανταποδώσουμε αυτή τη φιλοξενία.”

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ