Μοράν: Είμαστε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα της «Ένωσης» με την ΑΕΛ.

Στο γεγονός αυτό στάθηκε ο Έρικ Μοράν, μιλώντας στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα είναι θυμωμένοι για αυτό το αποτέλεσμα. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Μοράν:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπόρεσαν οι ομάδες να δημιουργήσουν, δεν προσφέραμε θέαμα. Η Λάρισα προσπάθησε στο τέλος, εμείς γλιτώσαμε στο τέλος. Φεύγουμε θυμωμένοι από το γήπεδο. Με αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο. Φεύγουμε θυμωμένοι γιατί δεν κερδίσαμε».

Για το πόσο τον δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος: «Το να παίξεις μεγάλες μπαλιές σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι πιο εύκολο. Το να κοντρολάρεις και να κάνεις συνδυασμούς φυσικά δυσκολεύεσαι».

Για το ποιος είναι ο εφικτός στόχος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι κάθε ματς να μπαίνουμε για να το κερδίζουμε. Έχουμε ακόμα χρόνο και δρόμο».

Για τη διαφορά σε σχέση με πέρσι στην ομάδα: «Είναι κάποιοι παίκτες που έφυγαν, άλλοι ήρθαν. Ήρθε νέος προπονητής. Αυτές τις διαφορές βλέπω».

Για τη διαφορά που υπάρχει στο να παίζεις στο «Ντα Λουζ» και σήμερα σε αυτό το γήπεδο: «Δεν θα μπω στη σύγκριση των δύο γηπέδων ως γήπεδα. Στον αγωνιστικό χώρο θα πω πως από τον καλύτερο δυνατό, παίξαμε στον χειρότερο. Δεν ξέραμε που θα σκάσει η μπάλα».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ