Στον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν, έμεινε οριστικά στον Πειραιά ο Σισέ

Ο Μάρκο Μάριν ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Γερμανός εξτρέμ που είχε συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ, είχε ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, ωστόσο μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών είχε… ξεμείνει στου Ρέντη.

Ωστόσο, την Παρασκευή οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες και η λύση φαίνεται πως ήρθε τελικά από τον Ερυθρό Αστέρα, την ομάδα που είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και τους προηγούμενους μήνες, προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο αντίστοιχο με αυτό που είχε στον Πειραιά.

Ο Μάριν είχε μάλιστα ταξιδέψει στο Βελιγράδι και είχε φιλοξενηθεί από τους ανθρώπους του συλλόγου για αρκετές μέρες, ωστόσο αποφάσισε να απορρίψει την τότε πρότασή τους περιμένοντας κάτι καλύτερο από Κίνα ή ΗΠΑ. Τελικά, καλύτερες προτάσεις δεν ήρθαν ποτέ κι έμεινε τελικά να διαπραγματεύεται και πάλι τη μεταγραφή του στη Σερβία.

Το βράδυ της Παρασκευής τα σερβικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για μια τελειωμένη υπόθεση, αφού μετά την συμφωνία του παίκτη με τον Αστέρα το ίδιο συνέβη και μεταξύ των Σέρβων με τον Ολυμπιακό.

Η «Kurir» μάλιστα τονίζει στο τελευταίο ρεπορτάζ της λίγο πριν τα μεσάνυχτα ότι ο Μάριν έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και απομένει απλά η επίσημη ανακοίνωση των πρωταθλητών Σερβίας που θα αγωνιστούν φέτος και στους ομίλους του Champions League.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας ο Ολυμπιακός θα εισπράξει και ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.Δύο επίσημες προτάσεις στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Σισέ, από την Άντερλεχτ και από μια γαλλική ομάδα, όμως καμία δεν ικανοποίησε τα “θέλω” των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα ο νεαρός αμυντικός να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ