Επιμένει ο Κάιπερς ότι δεν θα πάει στην ΑΕΚ – Τι δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ στην παρουσίαση του από τη Λας Πάλμας

Ο Ούγκο Κάιπερς έκανε νέες δηλώσεις, με τις οποίες επέμεινε στην χθεσινή του τοποθέτηση για το μέλλον του.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε αυτή τη φορά σε ελληνικό Μέσο και επεσήμανε: «Ξεκαθάρισα τα πάντα χθες στις δηλώσεις μου. Επιμένω ότι δεν θα πάω στην ΑΕΚ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω αυτή τη στιγμή».

Θυμίζουμε ότι έπειτα από τις δηλώσεις του Κάιπερς, από την πλευρά της ΑΕΚ χρέωσαν τη στάση του στο περιβάλλον του και σε παρασκήνιο που παίζεται στη συγκεκριμένη υπόθεση, παρότι η Ένωση έχει ήδη πληρώσει τον Εργοτέλη για την αγορά του.

Τι είπε ο Χιμένεθ στην παρουσίαση από τη Λας Πάλμας

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρουσιάστηκε επίσημα από την Λας Πάλμας και στις προγραμματικές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ, τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά και τον Μάρκο Λιβάγια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην παρουσίαση του:

«Για μένα ήταν δύσκολο να αφήσω την ΑΕΚ. Η επιθυμία μου να επιστρέψω στην Ισπανία ήταν αυτή που με έφερε εδώ. Με δουλειά, ενότητα και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται να είναι κοντά στην ομάδα μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Ευχαριστώ την Λας Πάλμας για την ευκαιρία, είμαι από τους ανθρώπους που πάνε παιχνίδι με το παιχνίδι.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο νησί και σκοπεύω να αφήνω τα πάντα πίσω μου σε κάθε προπόνηση. Το ποδόσφαιρο είναι η δική μου αποστολή. Δεν πρέπει να ζούμε με βάση το παρελθόν ή να μετανιώνουμε για πράγματα. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ώστε κάθε παιχνίδι να αποτελεί ένα βήμα προς τα εμπρός για εμάς και όταν μία άσχημη στιγμή έρχεται να προσπαθούμε να σηκώνουμε κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά.

Η Λας Πάλμας πρέπει να είναι μία ανοιχτή και φιλόδοξη ομάδα. Σε ότι αφορά την δουλειά και την αφοσίωση πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ, θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Σε ότι αφορά τον Σέρχιο Αραούχο είχε μία φανταστική σεζόν.

Όλα όσα μου είπε για το κλαμπ ήταν φανταστικά και ελπίζω να απολαύσω κάθε στιγμή εδώ στην Λας Πάλμας. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και μου αρέσουν οι γενναίες προκλήσεις. Είμαι φιλόδοξος. Η Λας Πάλμας με έπεισε και να ‘μαι εδώ. Είμαι ένας προπονητής που πιστεύει πολύ στους παίκτες από την ακαδημία. Η Segunda Division είναι μεγάλη, ανταγωνιστική και επίπονη. Θα πρέπει να έχουμε μεγάλη υπομονή”.

Για τον Μάρκο Λιβάγια είπε: «Ο Μάρκο έκανε σπουδαία δουλειά στην ΑΕΚ. Είχε υποδειγματική συμπεριφορά, έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και η ΑΕΚ ενεργοποίησε την οψιόν του. Μακάρι να ανήκε στην Λας Πάλμας, αλλά ανήκει στην ΑΕΚ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ