Διορία μέχρι την Κυριακή σε Χιμένεθ η ΑΕΚ

Οι μέρες περνούν και όσο το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ δεν κλείνει τα πάντα είναι ανοικτά. Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από την Ισπανία, με την Λας Πάλμας να έχει κάνει πρόταση στον Ισπανό τεχνικό, έχει φέρει σίγουρα αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών της πρωταθλήτριας Ελλάδος.

Μάλιστα στα χέρια του Ανδαλουσιανού δεν βρίσκεται μόνον μία πρόταση σύμφωνα με τους Ισπανούς, αλλά τρεις. Μια εξέλιξη που αν ισχύει, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Με δεδομένο πως έχουν περάσει ήδη 12 μέρες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων το γεγονός πως η Ένωση με τον Χιμένεθ δεν έχουν σφραγίσει τη συνέχιση της συνεργασίας τους αποδεικνύει πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν μετά τη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Τότε, η εντύπωση που υπήρχε ήταν πως οι δύο μεριές έχουν έρθει σε μια πρώτη συμφωνία και πως απέμεναν λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε τον Χιμένεθ πως περιμένει μέσα στο Σαββατοκύριακο την απάντησή του στην πρόταση που του έχει κάνει.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες οι αξιώσεις του Χιμένεθ για εκείνον και το επιτελείο του ξεπερνούσαν αρκετά το 1 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο έπεσε ο Ισπανός στη συνέχεια.

Ακόμα κι έτσι όμως, παρατηρείται μια διαφορά 150.000 ευρώ, ενώ θέμα υπάρχει και με την πληρωμή της εφορίας και το ποσοστό που κάθε πλευρά θα αναλάβει.

Ο Ισπανός θέλει να την πάρει η ΠΑΕ όλη επάνω της, στην ΑΕΚ έχουν διαφορετική άποψη, δίχως να είναι γνωστό τι αντιπροτείνουν.

Από την πλευρά της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, προκύπτει αυτή τη στιγμή μεγάλη δυσαρέσκεια για το γεγονός πως ο Χιμένεθ διαπραγματεύεται με άλλες ομάδες, την ώρα που ο ίδιος είχε καταστήσει σαφές πως πλην Σεβίλλης, το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ.

Αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που θέλουν τον τεχνικό της Ένωσης να μίλησε και με το αφεντικό της Λας Πάλμας, τότε αυτό είναι πιθανό να παίξει και καθοριστικό ρόλο στις περαιτέρω συζητήσεις.

Αυτή τη στιγμή πάντως, εκείνο που είναι δεδομένο αφορά στο deadline που έχει σαν καταληκτική ημέρα την Κυριακή. Ως τότε σκοπεύουν οι άνθρωποι της Ένωσης να περιμένουν την απάντηση του προπονητή που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο.

Αυτή τη στιγμή είναι, όμως, φανερό πως όλα τα ενδεχόμενα παίζουν για την παραμονή ή όχι του Μανόλο Χιμένεθ στην πρωταθλήτρια Ελλάδος.Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ