Σοβαρά επεισόδια έξω και μέσα στο ΟΑΚΑ πριν από τον τελικό Κυπέλλου – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Αγριότητες διαδραματίστηκαν για άλλη μία φορά παρά τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας λίγο πριν από τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες νωρίτερα, χούλιγκαν έκαψαν αυτοκίνητο οπαδών του ΠΑΟΚ που ήταν σταθμευμένο κοντά στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι επιτέθηκαν και με ρόπαλα στους φίλους του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 να τραυματιστούν ελαφρά πέντε άτομα.

Ένταση και επεισόδια με ρίψη χημικών σημειώθηκε στη θύρα 3 στο ΟΑΚΑ. Ομάδα ατόμων πέταξε φωτοβολίδες και πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις ενώ τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν προσαγωγές από το γήπεδο με την κατάσταση να έχει ομαλοποιηθεί. Χημικά και μολότοφ έπεσαν και έξω από το εμπορικό κέντρο Golden Hall.

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα στη Λεωφόρο Κηφισίας στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον 300 δικυκλιστές. Συγκεκριμένα, στις 5:30 το απόγευμα, μία μοτοπορεία έφτασε στην Κηφισίας στο ύψος της Σπύρου Λούη, εκεί ακινητοποίησαν τα μηχανάκια τους πήδηξαν τη νησίδα και τα κάγκελα που βρίσκονται στη μέση και επιτέθηκαν σε άλλα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Εν τω μεταξύ, εντός του γηπέδου ορισμένα άτομα στις κερκίδες προσπάθησαν να σπάσουν τα διαχωριστικά πλεξιγκλάς και κάποιοι άλλοι έσκισαν το προστατευτικό δίχτυ.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Πηγή ΦΩΤΟ: ant1news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ