Ο Μεσι-ας… ανέστησε την Μπαρτσελόνα – ΒΙΝΤΕΟ

Με χατ-τρικ του ασυναγώνιστου σταρ Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με σκορ 3-1 της εξαιρετικά μαχητικής Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα στην Βαρκελώνη.

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν τους 79 βαθμούς, δώδεκα περισσότερους από τη δεύτερη Ατλέτικο που την Κυριακή δοκιμάζεται από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» για το ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ο βασικός για άλλη μια φορά Δημήτρης Σιόβας έκανε το λάθος να ανατρέψει τον «Λέο» λίγο έξω από την περιοχή και ο Αργεντινός σταρ με αριστουργηματική εκτέλεση στο 27’ άνοιξε το σκορ.

Πέντε λεπτά μετά η κάθετη πάσα του Κουτίνιο βρήκε τον ηγέτη της «Μπάρτσα» στην καρδιά της περιοχής και με αριστερό πλασέ αυτός έκανε το 2-0.

Στο 68’ το ματς απέκτησε ξανά ενδιαφέρον όταν ο Ελ Ζαρ ολοκλήρωσε αντεπίθεση των Μαδριλένων με σουτ από το ύψος της περιοχής και μείωσε σε 2-1.

Όμως ο Μέσι «μίλησε» ξανά στο 87’ με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Ντεμπελέ και με το 29ο γκολ του στο πρωτάθλημα όλα τελείωσαν.

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε το ρεκόρ των 38 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα που έχει η Σοσιεδάδ μεταξύ των σεζόν 1978/79 και 1979/80, μέχρι να χάσει στις 11 Μαΐου του 1980 από τη… Σεβίλλη.

Η «Μπάρτσα» δεν έχει ηττηθεί στα 31 φετινά ματς πρωταθλήματος και τα τελευταία επτά της περασμένης περιόδου.

Η τελευταία φορά που έχασε στο πρωτάθλημα ήταν στις 8 Απριλίου 2017 από τη Μάλαγα.

Αν δεν χάσει και την επόμενη εβδομάδα από τη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» θα έχει ολόδικό της το ρεκόρ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Βερμάελεν, Πικέ, Σεμέντο, Ράκιτιτς, Κουτίνιο (82′ Ινιέστα), Σέρτζι Ρομπέρτο (74′ Τζόρντι Αλμπα), Αντρέ Γκόμες, Ντεμπελέ (88′ Ντένις Σουάρεθ), Μέσι, Σουάρες.

Λεγανές (Ασιέρ Γκαριτάνο): Κουέγιαρ, Σιόβας, Θαλδούα, Μπουστίνθα, Ραούλ Γκαρθία, Ελ Ζαρ, Ομάρ Ράμος, Ρουμπέν Πέρεθ (78′ Γκερέιρο), Εράσο (60′ Μπράσανατς), Γκάμπριελ, Αμραμπάτ (46′ Μποβιού).

Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ