Οργή των οπαδών της ΑΕΚ κατά του Βράνιες: Έλα να κόβεις… ξύλα

Νέο… επεισόδιο στο σίριαλ με πρωταγωνιστή τον 28χρονο Βόσνιο αμυντικό.

Η σημερινή προπόνηση της «Ένωσης» ήταν προγραμματισμένη για τις 11:00 και όλοι οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να είναι από τις 10:30 στο προπονητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα άρχισε κανονικά και βαίνει προς ολοκλήρωση, χωρίς τον Ογκνιέν Βράνιες.

Μένει να φανεί αν η απουσία του σχετίζεται με την πρόταση από την Άντερλεχτ, που απορρίφθηκε από την ΑΕΚ και αν πρόκειται για κάποιου είδους αντίδραση του παίκτη. Να σημειωθεί ότι ο Βόσνιος άσος απουσίασε αδικαιολόγητα, καθώς δεν έχει ζητήσει άδεια, ούτε έχει ενημερώσει για κάποιο πρόβλημα.

Η απόφαση του Βράνιες να μην δώσει το “παρών” στην προπόνηση έβαλε “φωτιά” στο διαδίκτυο. Οι φίλαθλοι της Ένωσης εκεί που λάτρευαν τον ποδοσφαιριστή, τώρα έχουν στραφεί εναντίον του.

Μάλιστα, η ατάκα που κυκλοφορεί στο ίντερνετ από τους “κιτρινόμαυρους” είναι εκείνη που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για την υπόθεση Ντίντακ το περασμένο καλοκαίρι: “Θα τον κρατήσω να κόβει ξύλα στα Σπάτα…”

Η… κασέτα πλέον παίζει διαφορετικά για τον Βόσνιο στόπερ ο οποίος είναι “μαύρο πρόβατο” για τον κόσμο της ΑΕΚ, που σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει “δεθεί” μαζί του, βέβαια και ο Ογκνιέν Βράνιες έβαλε το χεράκι του γι’ αυτό με το… κιτρινόμαυρο instagram του και τις αγκαλιές με τους οργανωμένους μετά τα ματς.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ