Η «χρυσή» Κατερίνα Στεφανίδη στο Realfm: Ετοιμάζω… πτήση πάνω από τα 5 μέτρα

Η πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης το 2017 και χρυσή Ολυμπιονίκης μας, ψηφισμένη καλύτερη Ευρωπαία αθλήτρια της χρονιάς, η Κατερίνα Στεφανίδη έκανε την προσωπική της ανασκόπηση μιλώντας στον realfm 97,8.

Το χρυσό κορίτσι του ελληνικού αθλητισμού που σφράγισε τη δική της εποχή στο άλμα επί κοντώ παγκοσμίως, παρέμεινε αήττητη στους μεγάλους αγώνες το 2017, κατακτώντας ,πέραν του παγκόσμιου και του ευρωπαϊκού τίτλου σε κλειστό και ανοιχτό στίβο, και το Diamond League, με υψηλές πτήσεις σταθερά πάνω από το 4.80, έκανε πανελλήνιο ρεκόρ με 4.91 και χτύπησε την πόρτα των 5 μέτρων.

«Θα ξεπεράσω τα 5 μέτρα όταν πιεστώ λίγο παραπάνω από τις αντιπάλους μου, αν και δεν είναι αυτοσκοπός μου. Ένας στόχος είναι το παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτά όμως περνούν. Αυτό που μένει είναι οι τίτλοι και τα μετάλλια», είπε στον realfm 97,8 προσδιορίζοντας τους στόχους της για τη νέα χρονιά.

«Ήμασταν συνεχώς σε ένα αεροπλάνο, ήταν πολλοί οι αγώνες. Είμαι χαρούμενη που ήμουν σταθερή», πρόσθεσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο. Παίρνω πολύ αγάπη και στήριξη. Αυτό με βοηθάει πολύ», είπε στέλνοντας μέσω του realfm 97,8 τις ευχές της σε όλους τους Έλληνες.

Η Κατερίνα Στεφανίδη σε μια εξομολόγηση μισής ώρας για όλα τα γεγονότα που τη σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Α’ μέρος

Β’ μέρος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ