Champions League για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη

Με εντός έδρας αναμετρήσεις συνεχίζουν οι τρεις εκπρόσωποί μας τις υποχρεώσεις τους για την 4η αγωνιστική του FIBA Champions League.

Η ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ήττα της την περασμένη αγωνιστική από την Μπεσίκτας, αγωνίζεται και πάλι στο ΟΑΚΑ ( 21:00), αυτή την φορά με αντίπαλο την ιταλική Σάσαρι. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της Ένωσης, Γιούρι Ζντοβτς, είναι η απουσία του τραυματία Ιβάνοβιτς.

Ο Ζντοβτς τόνισε την αναγκαιότητα της ομάδας του να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, καθώς δεν θα ήθελε να μπει σε μπελάδες αργότερα.

Ο ΠΑΟΚ, σε αναμέτρηση για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, υποδέχεται (19:00) τη Βιλερμπάν. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λίνου Χρυσικόπουλου, αφού ο Έλληνας φόργουορντ υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στην νίκη επί του Λαυρίου το Σάββατο για την Α1. Πολύ δύσκολα θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Βιλερμπάν.

Το κακό ξεκίνημα της Γαλλικής ομάδας δεν αποσυντονίζει τον προπονητή της ομάδας ο οποίος γνωρίζει ότι με την προσθήκη του Νέλσον, η Βιλερμπάν ανέβηκε επίπεδο.

Ο Άρης καλείται μέσα σε δύο μέρες να δώσει πολύ δυνατά ματς. Μετά το ματς με τον Ολυμπιακό οι “κίτρινοι” αύριο φιλοξενούν (21:00) την τουρκική Μπάνβιτ, που μαζί με την Μονακό είναι οι “συγκάτοικοί” του στην κορυφή του 1ου ομίλου.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες εδώ.

Διαβάστε επίσης:

Νέο ρεκόρ στο ΝΒΑ με τα 13 τρίποντα του Κάρι – ΒΙΝΤΕΟ

Το πιο αποτυχημένο fair play στην ιστορία του ποδοσφαίρου – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ