Τα γκρουπ δυναμικότητας στο Γιουρόπα Λιγκ

Τα γκρουπ δυναμικότητας στο Γιουρόπα Λιγκ

Όπως αναμενόταν, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα είναι στο β΄γκρουπ δυναμικότητας και ο Αστέρας Τρίπολης στο 4ο στην σημερινή κλήρωση για την διαμόρφωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, που θα γίνει στο Μονακό (14:00).

Το γεγονός πως τα περισσότερα φαβορί των πλέι οφ πέρασαν δεν… επέτρ��ψαν στον «Δικέφαλο του Βορρά» και στους «πράσινους» να διεκδικήσουν θέση στο 1ο γκρουπ, αποφεύγοντας τις πιο δύσκολες ομάδες της κλήρωσης.

Βέβαια, στα πλέι οφ δεν απουσίασαν και οι εκπλήξεις! Έτσι είχαμε αλλαγές στο 3ο και στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας, με αποτέλεσμα ομάδες όπως οι Σπάρτα Πράγας, Γκλάντμπαχ να μπουν 2ο και έτσι να μην είναι υποψήφιοι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού!

Στο ίδιο γκρουπ (2ο) είναι επίσης ομάδες όπως οι Μπεσικτάς, Κλαμπ Μπριζ.Βέβαια, στο 3ο γκρουπ υπάρχουν σύλλογοι, όπως οι Έβερτον, Τορίνο, Σεντ Ετιέν, Φέγενορντ Λέγκια, που μόνο εύκολες δεν τις λες.

Σ’ αυτό το γκρουπ κρύβονται πολλές… παγίδες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ! Στο 1ο γκρουπ υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Ίντερ, η Τότεναμ, η κάτοχος του τροπαίου Σεβίλλη, η Νάπολι, η Φιορεντίνα…

Το έργο του Αστέρας Τρίπολης θα είναι σίγουρο πιο δύσκολο, όντας στο 4ο γκρουπ.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ