Χολέμπας: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…

Χολέμπας: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση της Εθνικής μας στους «16» του Μουντιάλ ο Χοσέ Χολέμπας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε επίσης ότι από εδώ και πέρα η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να χάσει.

«Όλοι ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε ο Χολέμπας και πρόσθεσε:  «Είχαμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην άμυνα και από εκεί προσπαθήσουμε να “χτίσουμε” το παιχνίδι μας στην επίθεση. Είχαμε τον έλεγχο και σε καμία στιγμή δεν εγκαταλείψαμε το σχέδιό μας. Σταθήκαμε άτυχοι όταν δύο συμπαίκτες μας υποχρεώθηκαν νωρίς-νωρίς να εγκαταλείψουν τον αγωνιστικό χώρο, όμως ακόμη και τότε δεν τα παρατήσαμε. Καταφέραμε να επικρατήσουμε και δικαίως βρισκόμαστε στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων.

Όλα οφείλονται στην καλή αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε τα τελευταία χρόνια. Βασιζόμαστε στην ομαδικότητά μας. Δυναμώσαμε την άμυνά μας, ενώ στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού δείξαμε πως διαθέτουμε και μια εξίσου δυνατή επίθεση, που μπορεί να σκοράρει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ».

Σχετικά με τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα, ο διεθνής άσος επεσήμανε:

«Κύριος στόχος μας ήταν να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Και τα καταφέραμε. Από τώρα και στο εξής δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα με την απαιτούμενη προσοχή. Έχουμε λίγες μέρες μπροστά μας για να ανακτήσουμε τη δύναμή μας και να χαλαρώσουμε. Θα μελετήσουμε την αντίπαλό μας. Είναι ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε μία εξαιρετική αντίπαλο και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ