Μουρίνιο: Μας «σκότωσε» το πέναλτι

Μουρίνιο: Μας «σκότωσε» το πέναλτι

Στη φάση που η Ατλέτικο Μαδρίτης προηγήθηκε με 2-1 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι.

Ο Πορτογάλος προπονητής σημείωσε πως μετά το 2-1 ήταν αδύνατο για την ομάδα του να αντιδράσει, εξήρε την απόδοση της Ατλέτικο Μαδρίτης και έδωσε συγχαρητήρια στους Ισπανούς για την πρόκρισή τους στον τελικό του τσάμπιονς λιγκ.

«Μέχρι το πέναλτι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Είχαμε την κατοχή, τις καλύτερες ευκαιρίες, σκοράραμε ένα υπέροχο γκολ και δεχθήκαμε ένα πολύ φθηνό τέρμα. Οι παίκτες μου προσπαθούσαν σκληρά για να πετύχουν ακόμα ένα γκολ, αλλά μετά το πέναλτι όλα τελείωσαν. Η ψυχολογία τους ανέβηκε κατακόρυφα και ξέραμε πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα».

Ο Μουρίνιο συνέχισε: «Τα ματς των ημιτελικών κρίνονται στις λεπτομέρειες και έτσι κρίθηκε και αυτό. Πριν το πέναλτι χάσαμε μία πολύ σημαντική ευκαιρία να προηγηθούμε και η Ατλέτικο μετά σκόραρε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ατλέτικο. Είναι μία σπουδαία ομάδα και αυτό αποδεικνύεται και από την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν στο ισπανικό πρωτάθλημα». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ