Αισιόδοξος ο Μόγιες

Αισιόδοξος ο Μόγιες

Ο Ντέιβιντ Μόγιες προσπάθησε να φανεί ψύχραιμος στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έκανε λόγο για νέο ξεκίνημα κόντρα στον Ολυμπιακό, παρότι όλοι στην Αγγλία θεωρούν ότι αν οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν προκριθούν τότε ο Σκωτσέζος θα απολυθεί άμεσα.

Ο Σκωτσέζος προπονητής δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του και ότι η Μάντσεστερ δεν λειτουργεί με βραχυπρόθεσμο πλάνο, ενώ φάνηκε αισιόδοξος ότι εναντίον του Ολυμπιακού θα δώσει χαρά στον κόσμο της με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

«Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, είμαστε η καλύτερη ομάδα του κόσμου, σύντομα θα ξαναφτάσουμε εκεί που μας αξίζει. Μπορούμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα προσπαθήσει να μας αιφνιδιάσει», είπε ο Μόγιες.

Ο Πατρίς Εβρά, που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είπε ότι η ομάδα του θα πολεμήσει για την πρόκριση. «Δεν ξέρω αν θα περάσουμε, αλλά ότι θα δώσουμε τα πάντα. Αυτό μπορώ να σας το υποσχεθώ», δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός που έφερε ως παράδειγμα την πρόκριση της Γαλλίας επί της Ουκρανίας στο Μουντιάλ, παρότι είχε χάσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ