ΒΙΝΤΕΟ-“Χόρεψε” στη βροχή η Μπάρτσα

ΒΙΝΤΕΟ-“Χόρεψε” στη βροχή η Μπάρτσα

Χαμός με τριπλή ισοβαθμία επικρατεί στη κορυφή της Λα Λίγκα. Η Μπαρτσελόνα διέλυσε 4-1 τη Σεβίλλη εκτός έδρας και συγκατοικεί με Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στη κορυφή με 57 βαθμούς.

Το παιχνίδι στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για τους «μπλαουγκράνα» που βρέθηκαν να χάνουν στο 15’ από το τέρμα του Μορένο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα γλύτωσαν τα χειρότερα καθώς ο Μπάκα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βαλντές.

Αυτό όμως ήταν και το έναυσμα για την αντεπίθεση της ομάδας του Μαρτίνο. Έτσι, στο 34′ ο Μέσι έδωσε στον Αλέξις και ο τελευταίος ισοφάρισε, ενώ ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Αργεντινός χρίστηκε σκόρερ με ωραίο τελείωμα και ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Καταλανούς.

Και παρά το γεγονός πως η ένταση της βροχής αυξήθηκε και δυσκόλευε τις προσπάθειες των παικτών, ο Μέσι «καθάρισε» την υπόθεση νίκη μια και καλή στο 56’ για να έρθει ο Φάμπρεγας στο 88’ να διαμορφώσει το τελικό σκορ με «έξυπνο» πλασεδάκι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπέτο, Ντιόγκο Φιγκέιρας, Φάσιο, Παρέχα, Αλμπέρτο Μορένο, Ντανιέλ Καρβαχάλ, Ιμπόρα (64′ Τροχόβσκι), Ράκιτιτς, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (64′ Τσερίσεβ), Μπάκα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Μοντόγια, Πικέ, Μπάρτρα, Αντριάνο, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Πέδρο, Μέσι.

 

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ