Πετάει για Λισαβόνα ο Ολυμπιακός

Πετάει για Λισαβόνα ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού ταξιδεύει για την Λισαβόνα το πρωί της Τρίτης (η αναχώρηση με τσάρτερ στις 10) με πίστη ότι μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα απέναντι στην Μπενφίκα που θα φέρει τους ερυθρόλευκους πιο κοντά στον στόχο της πρόκρισης στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα προπονηθούν απόψε (21.00) στο Ντα Λουζ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να αποφασίζει για την ενδεκάδα. Σίγουροι είναι οι Ρομπέρτο, Μανιάτης, Σιόβας, Μανωλάς, Χολέβας, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου. Και αναλόγως με το σύστημα (αν θα είναι πιο σφιχτό στο κέντρο ή αν θα παραμείνει αυτό το 4-2-3-1) διεκδικούν τις άλλες τρεις θέσεις οι Σαβιόλα, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Εντινγκά, Κάμπελ και Σαλίνο (εφόσον πάει δεξί μπακ ο Μανιάτης). Στην αποστολή είναι και οι Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Παπαδόπουλος, Γιαταμπαρέ, Μασάντο, Ολαϊτάν, Μεντζανί.

Η Μπενφίκα που έχει επτά νίκες στα τελευταία ευρωπαϊκά ματς στην έδρα της «καίγεται» για τη νίκη και περιμένει με άγριες διαθέσεις τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο προπονητής της κάνει λόγο για τελικό, ενώ οι παίκτες της δηλώνουν ότι θα τα δώσουν όλα για να νικήσουν τον Ολυμπιακό. Ενώ ο Τύπος της χώρας υποβαθμίζει τη νίκη του Ολυμπιακού στις Βρυξέλλες, υποστηρίζοντας ότι με την Μπενφίκα θα είναι αλλιώς.

Η συνέντευξη Τύπου του Μίτσελ θα γίνει απόψε στις 20.30 και μισή ώρα αργότερα η τελευταία προπόνηση.

Ο Ζορζ Ζεσούς θα μιλήσει στις 20.00, ενώ η προπόνηση της Μπενφίκα θα γίνει το μεσημέρι.

Στη Λισαβόνα θα βρεθούν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού από διάφορες χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο.Στην Πορτογαλία ταξιδεύει και η ομάδα Νέων η οποία θα παίξει με την Μπενφίκα το απόγευμα της Τετάρτης για την τρίτη αγωνιστική του Youth League.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ