Μίτσελ: Μακάρι να έπαιζα κι εγώ

Μίτσελ: Μακάρι να έπαιζα κι εγώ

Πολλά κέφια από τον Μίτσελ και ωραίες ατάκες από τον Ισπανό στη συνέντευξη Τύπου μετά την άνετη νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε με θερμά λόγια για τον Ανδρέα Σάμαρη, ενώ τόνισε ότι έχει γλυκό πονοκέφαλο για την ενδεκάδα του αγώνα με την Παρί.

 

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

 

Μετά από ένα τέτοιο ματς υπάρχει κάτι που να μη σας άρεσε;

«Είμαι πολύ χαρούμενος από όλη την προσπάθεια. Δεν μπορώ να έχω καμία ένσταση εναντίον των παικτών. Το μόνο που ήθελα παραπάνω σήμερα ήταν να παίξω κι εγώ!».

Πώς είδατε τον Γιαταμπαρέ;

«Είναι ένας νέος παίκτης, στην πορεία θα έχουμε καλύτερη εικόνα. Όσο καλύτερα είναι η ομάδα τόσο πιο εύκολα προσαρμόζεται ένας νέος παίκτης. Είμαστε ευχαριστημένοι, έχει πολλά προτερήματα, θα μας βοηθήσει και εμείς θα τον βοηθήσουμε να αφομοιώσει το παιχνίδι της ομάδας».

Για τον Σάμαρη; Με τέτοια εμφάνιση βγαίνει από την 11αδα;

«Δε νομίζω! Από τότε που έπαιξε έχει καθιερωθεί, τον ξέραμε από τον Πανιώνιο. Όλο αυτό που είδατε σήμερα, εμείς το υποπτευόμαστε δύο μήνες. Είναι θα έλεγα ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο γι΄ αυτό βελτιώνεται συνεχώς. Γι΄ αυτό και ο κόσμος τον επιβραβεύει».

Έχετε τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση, τι θα κάνετε με την ενδεκάδα κόντρα στην Παρί;

«Έχω ευχάριστο και γλυκό πονοκέφαλο για το ματς με την Παρί, με τόσους παίκτες σε καλή κατάσταση. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, χρειαζόμασταν τη σημερινή ώθηση για να πιστέψει ο κόσμος ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι που έρχεται.

Μήτρογλου-Σιαβόλου βγαίνουν από την 11αδα;

«Είναι Σιαμαίοι! (γέλια) Πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλους τους πολύ καλούς παίκτες του ρόστερ μας. Σήμερα ο Μασάντο έδειξε ότι περίμενε και αξιοποίησε την ευκαιρία του. Μπήκε ο Χολέβας και η ομάδα συνέχισε να είναι καλή, μπήκε ο Μεντζανί και η ομάδα παρέμεινε καλή. Μην ανησυχείτε, θα τους δείτε πολλές φορές μαζί Μήτρογλου και Σαβιόλα στην ενδεκάδα».

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ