Απόφαση για εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Απόφαση για εκκαθάριση στην ΑΕΚ

Άλλο ένα βήμα για την εκκαθάριση της ΑΕΚ και την πτώση της στην Football League 2 έγινε στη σημερινή Γενική Συνέλευση. Στις 7 Ιουνίου και στην επόμενη γενική συνέλευση θα γίνει η εκκαθάριση της εταιρίας και ο ορισμός εκκαθαριστών.

Όπως φαίνεται όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει σε καθεστώς εκκαθάρισης που σημαίνει και πτώση της ομάδας στην Football League 2.

Στα Σπάτα από νωρίς βρέθηκε κόσμος της ΑΕΚ περίπου 40 άτομα περιμένοντας τις εξελίξεις από την ιστορική ΓΣ. Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ήταν εκεί, με τον Αλεξίου να εκπροσωπεί τους Supporters, ενώ ο Βασίλης Σίμος ήταν ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά.

Η διαδικασία ξεκινάει με τον Βασίλη Σίμο, τον εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά για να υπάρξει τριμελές Δ.Σ. με τους Δημητρέλο, Νεστορίδη και Αλεξίου, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη των μετόχων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, εξήγησε στους μικρομετόχους ότι λόγω οικονομικής αδυναμίας η ΠΑΕ θα πάει στη Γ’ Εθνική και σε εκκαθάριση και αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός του Δ.Σ., ενώ ο εκπρόσωπος των Supporters προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς σημαίνει η απόφαση αυτή.

Έτσι η απόφαση που πάρθηκε ήταν ξεκάθαρη και δείχνει τον δρόμο για την επόμενη ημέρα στην ΑΕΚ. Στις 7 Ιουνίου θα διεξαχθεί η επόμενη ΓΣ με αποκλειστικό θέμα την εκκαθάριση της εταιρίας και τον ορισμό εκκαθαριστών κάτι που σημαίνει ότι η Ένωση οδεύει στην Football League 2.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ