Μοιράζει χρήματα το ΙΚΑ;

Αναγνώστης του enikos.gr μας έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία υποστηρίζοντας ότι στο συγκεκριμένο κτήριο γίνονται εργασίες για τη μεταστέγαση των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής. « Στο ΙΚΑ Αγ. Παρασκευής συστεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες με τα ιατρεία. Τώρα μεταφέρονται οι διοικητικές υπηρεσίες σε όροφο του εικονιζόμενου κτιρίου, όπου εδώ και ένα μήνα γίνονται πυρετώδεις εργασίες».

Όλα καλά θα έλεγε κανείς μέχρι εδώ. Ο πολίτης καταγγέλλει ότι υπάρχει άλλο κτίριο που ανήκει στο ΙΚΑ όμως δεν μεταφέρονται εκεί οι διοικητικές υπηρεσίες και προτιμούν το ενοίκιο. «Απορία: Που βρέθηκαν τόσα χρήματα εν μέσω κρίσης; Πόσο ενοίκιο θα πληρώνουν; Εν κατακλείδι, στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής απέναντι από την εκκλησία υπάρχει κτίριο ιδιοκτησίας ΙΚΑ – το αναγράφει εξωτερικά. Γιατί δεν ανακαίνισαν εκείνο το κτίριο αφού έτσι κι αλλιώς έγιναν εργασίες; Το κράτος θα κέρδιζε το ενοίκιο και οι συνταξιούχοι τη σύνταξη τους και λοιπά και λοιπά. Τελικά όλα τα ιδία μένουν!!!».

Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο, αποθήκευσε τον τηλεφωνικό αριθμό του enikos.gr και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις. τηλ. 6944 05 05 05.

‘Αλλοι τρόποι επικοινωνίας με το enikos.gr

e-mail:[email protected]

τηλ:  210 87 88 006-007-008

fax: 210 87 88 200 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ