Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: Να μην βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου

Της Δήμητρας Πανανού

Βυθισμένος στον πόνο, αλλά παράλληλα επιδεικνύοντας τεράστια αποθέματα ψυχής, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, αναμένει καρτερικά τη δίκη για τη δολοφονία του παιδιού της.

“Θέλω να μην βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης μου”, αναφέρει όταν ερωτάται τι προσδοκά από τη δίκη.

“Δεν υπάρχει τίποτα. Προσδοκώ Ανάσταση νεκρών. Γίνεται;”, λέει ο άτυχος πατέρας. “Τα ισόβια πρέπει να είναι ισόβια, όπως συμβαίνει σε άλλα ευνομούμενα κράτη. Στην κυριολεξία τα ισόβια, όπως αναφέρεται η λέξη στο λεξικό. Όχι να βγουν σε λίγα χρόνια, να συνεχίσουν τη ζωή τους και να ξανακάνουν ενδεχομένως τα ίδια. Πρέπει να καταδικαστούν για το κακό που έκαναν”, αναφέρει ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στη Realnews.

“Θα καταδικαστούν μόνο για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης μας. Για εμάς, που μας δολοφόνησαν ψυχικά και σωματικά; Και είμαστε ζωντανοί – νεκροί και θα είμαστε ισόβια για αυτό το πράγμα; Μόνο για εμάς θα είναι πραγματικά ισόβια. Ένας ισόβιος ψυχικός θάνατος. Αυτοί δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βγουν και να συνεχίσουν τη ζωούλα τους”, σημειώνει ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας.

“Δεν μου προκαλεί έκπληξη που οι γονείς των δραστών μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μας. Γνωρίζοντας το ποιόν των παιδιών τους, από τη νεαρή ακόμη ηλικία, με το να αδιαφορούν και να μην κάνουν απολύτως τίποτα μέσω των γνωριμιών τους, τι ‘συγγνώμη’ να ζητήσουν; Δεν υπάρχει συγγνώμη. Θα έπρεπε να καθίσουν και αυτοί στο εδώλιο ως ηθικοί αυτουργοί. Δεν μπορεί να αφήνουν τα παιδιά τους να δολοφονούν τα παιδιά μας, που τα μεγαλώσαμε με κόπους και θυσίες. Κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη”, αναφέρει.

Με το πιο πρόσφατο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 21χρονος Ροδίτης και ο 20χρονος φίλος του παραπέμπονται σε δίκη για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και για βιασμό της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Το βούλευμα περιγράφει με λεπτομέρειες τη φρίκη που έζησε η νεαρή φοιτήτρια στα χέρια των δύο κατηγορουμένων. Σε αυτό αναφέρεται ότι οι δύο δράστες “έδρασαν από κοινού και βάσει σχεδίου”, τη βίασαν, τη γρονθοκόπησαν και την απείλησαν με μαχαίρι. Όταν, μάλιστα, η φοιτήτρια αντιστάθηκε, τη χτύπησαν στο κεφάλι με ένα σίδερο και επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, ενώ στη συνέχεια την έριξαν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση στη θαλάσσια περιοχή Φώκια στους Πευκούς, προκειμένου να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα μελλοντικής σε βάρους τους καταγγελίας.

Πηγή: Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ