Λαμία: Θρίλερ με 72χρονο που εγκλωβίστηκε μέσα σε χαντάκι για 24 ώρες

Ώρες αγωνίας έζησαν συγγενείς και φίλοι ενός 72χρονου άνδρα από τη Λαμία, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Παρασκευής, όταν έφυγε από το σπίτι του για να μαζέψει σύκα.

Ο ηλικιωμένος δεν επέστρεψε στους δικούς του, με αποτέλεσμα εκείνοι να ξεκινήσουν τις αναζητήσεις και το απόγευμα της Παρασκευής να δηλώσουν επίσημα την εξαφάνισή του στις αστυνομικές αρχές.

Οι αστυνομικοί τον έψαχναν όλη νύχτα, ενώ έλεγξαν και τις κάμερες ασφαλείας των διοδίων στην εθνική οδό προκειμένου να διαπιστώσουν εάν κινήθηκε προς κάποια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Τελικά, σήμερα το πρωί ένας αγρότης της περιοχής που πήγε να ποτίσει το κτήμα του, κοντά στην Σκάρφεια, είδε ένα αυτοκίνητο και όταν πλησίασε σε κοντινή απόσταση βρήκε τον 72χρονο πεσμένο μέσα στο χαντάκι, που ευτυχώς δεν είχε πολύ νερό.

Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται μακριά από κεντρικό δρόμο, μέσα στα κτήματα, όπου ο 72χρονος είχε πάει για να μαζέψει σύκα.

Στην προσπάθειά του να περάσει το χαντάκι, γλίστρησε και έπεσε μέσα. Δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί ήταν εύσωμος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εκεί όλη τη νύχτα, μέχρι το πρωί που τον βρήκε τυχαία ο αγρότης.

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε προληπτικά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ