Σε νέες δικαστικές “περιπέτειες” ο δραπέτης – τραγουδιστής – Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος του – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δραπέτης – τραγουδιστής που επέστρεψε στις φυλακές Αλικαρνασσού έπειτα από 17 χρόνια βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

Σύμφωνα με το STAR κατηγορείται ότι εξαπάτησε γνωστό δικηγόρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας δελτίο Τζόκερ που δήθεν είχε κερδίσει μεγάλο χρηματικό ποσό. Ο δραπέτης – τραγουδιστής εμφάνισε το δήθεν τυχερό δελτίο στον γνωστό δικηγόρο ζητώντας του να τον εκπροσωπήσει στην είσπραξη των κερδών που ανέρχονταν σε ένα εκατομμύριο δραχμές, δηλαδή 3.000 ευρώ.

Με το πρόσχημα ότι ήταν ο υπερτυχερός της εβδομάδας έπεισε τον δικηγόρο να του δανείσει 300.000 δραχμές που ισοδυναμούν περίπου σε 1.000 ευρώ για να αγοράσει ρούχα. Τα δανεικά όμως ήταν αγύριστα. Όσο για το δελτίο Τζόκερ, μόνο τυχερό δεν ήταν καθώς οι αριθμοί που κέρδιζαν αντιστοιχούσαν σε άλλη ημερομηνία.

“Ο εντολέας μου προσπαθεί να τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα με την ποινική Δικαιοσύνη, έχει εμπιστοσύνη σε αυτή. Περιμένει να τελειώσει με όλα αυτά τα δικαστήρια για να μπορέσει να βγει από τη φυλακή και να επιστρέψει στη ζωή του τη σύννομη πλέον, ακολουθώντας έναν δρόμο νόμιμο και σωστό”, δήλωσε η δικηγόρος του, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η νέα κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι απάτη κατά επάγγελμα και σε βαθμό κακουργήματος έπειτα από τη μήνυση του γνωστού δικηγόρου. Ο τραγουδιστής δραπέτης αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτες κατ΄ εξακολούθηση.

Η μεταγωγή του τραγουδιστή από τις φυλακές Αλικαρνασσού στο Εφετείο Αθηνών θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ