Πολύτεκνη καθαρίστρια: Αν χάσω τη δουλειά μου καλύτερα να πάω φυλακή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα η έφεση που άσκησε η μητέρα 13 παιδιών από την Πρέβεζα η οποία είχε καταδικαστεί ερήμην της σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για «πλαστογραφία με χρήση» «ψευδή υπεύθυνη δήλωση με σκοπό το κέρδος». Όπως σημείωσε ο δικηγόρος της 50χρονης, Βασίλης Καραβίδας, δεν εκδικάστηκε σήμερα και η δίκη ελλείψει συνθέσεως του δικαστηρίου διεκόπη για τις 8 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη πλαστογράφησε το απολυτήριο του Δημοτικού αλλάζοντας το χρόνο αποφοίτησης ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η κατηγορουμένη μιλώντας στο epirus-tv-news.gr σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαι αισιόδοξη και ευχαριστώ όλο τον κόσμο .Αυτό που περιμένω είναι την επόμενη μέρα του δικαστηρίου στις 9 Απρίλη να πάω στη δουλειά μου ώστε να μπορέσω να μεγαλώσω τα 4 σήμερα ανήλικα παιδιά μου .Αυτό που με φοβίζει είναι μην χάσω τη δουλειά μου ,αν τη χάσω καλύτερα να πάω φυλακή .»

Σημειώνεται ότι από νωρίς το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου βρίσκονταν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο κρατώντας πανό με μηνύματα συμπαράστασης στην 50χρονη καθαρίστρια .

Στο πλευρό της εκτός από την οικογένειά της και αρκετοί φίλοι που ταξίδεψαν από την Πρέβεζα ελπίζοντας σε μια ευνοϊκότερη απόφαση του σημερινού δικαστηρίου για αυτή τη μητέρα που δίνει τόσα χρόνια αγώνα για να μεγαλώσει τα παιδιά της ,όπως είπαν κάποιοι εξ αυτών μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ.

«Δούλεψε για να μεγαλώσει τα παιδιά της και τώρα δικάζεται;»σημείωσε μιλώντας στο epirus-tv-news.gr φίλη της καθαρίστριας από την Πρέβεζα που ήρθε σήμερα στα δικαστήρια στα Ιωάννινα για να συμπαρασταθεί στην 50χρονη γυναίκα .

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:epirus-tv-news.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ